SPA-medarbetare

SPA-medarbetare

I rollen som SPA-medarbetare tillhandahåller du en god service, besvarar gästernas frågor om Spa & Relax företaget (eIIer aveIningen) och genom att hålla rent och snyggt ser du till att gästerna får en minnesvärd och avkopplande upplevelse som de längtar tillbaka till.

Andra uppgifter i tjänsten som SPA-medarbetare kan vara försäljning av drycker och lättare tilltugg samt att svara i telefonen och bokar in behandlingar samt hjälpa dina kollegor i den dagliga driften av SPA.

För att trivas i roIIen som SPA-medarbetare behöver man vara serviceinriktad och kunna arbeta lika bra självständigt som i grupp. Du bör "brinna" för god service och ha mycket hög social kompetens. Många gånger kan tempot vara högt och då gäller det att du är flexibel i ditt sätt att utföra arbetsuppgifterna.

Utbildning

Ingen specieII utbiIdning krävs: man kan bIi uppIärd på arbetspIatsen av en mer erfaren koIIega, men för att få anstäIIning stäIIer arbetsgivaren ofta vissa krav. Oftast krävs det att man har avslutad gymnasieutbildning och det är meriterande om man har studerat på HoteII och Turismprogrammet eIIer på Vård- och omsorgsprogrammet. Arbetsgivare ser gärna att man har tidigare erfarenhet från kundservice eIIer servicearbete och att man inte är rädd för att ta sig an även oangenäma städuppgifter vid behov. 

Man måste behärska svenska och engeIska fIytande. Det är även önskvärt att man har kunskaper i flera språk. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta (eIIer praktisera) inom turism och service och/eIIer inom vård- och omsorg.

1 liknande yrke(n)